Навигация
Количка

Тенис топки

Тенис топки от водещите производители на топ цени. Всеки голям тенис турнир си има специална серия от тенис топки произведена специално за него. Най-използваните топки за тенис на корт се водят All Court - за всякаква настилка или Clay court - за червена настилка (шамот).

Тенис топки Babolat Gold Pet x4
Изчерпан
Производител: Babolat Модел: BL502037
Babolat Gold - висококачествени топки за тенис, в херметически затворена кутия, подходящи за всички типове настилки. Подходящи за всякакъв тип настилки Друго: 4 топки в херметизирана кутия..
Цена: 13лв.
Тенис топки Babolat Roland Garros x4
Популярен Изчерпан
Производител: Babolat Модел: BL502034
Babolat Roland Garros / French Open - висококачествени топки за тенис, в херметически затворена кутия, подходящи за клей. Подходящи за клей Друго: 4 топки в метална херметизирана кутия..
Цена: 16лв.
Тенис топки Babolat Team x4 Тенис топки Babolat Team x4
Популярен
Производител: Babolat Модел: BL502035
Babolat Team x4 - висококачествени топки за тенис, в херметически затворена кутия, подходящи за всички типове настилки. Подходящи за всякакъв тип настилки Друго: 4 топки в херметизирана кутия..
Цена: 14лв.
Производител: Babolat Модел: BL502038
Babolat VS - висококачествени топки за тенис, подходящи за турнири и клубна игра.Покритието Super Tech Felt ги прави еднакво надеждни върху всякакъв тип настилки. Копмресирани на азотна основа за 20% повече издържливост и оптимално налягане. Одобрени от ITF, FFT, FIT и FRET. Подходящи за клей Д..
Цена: 17лв.
Тенис топки Wilson Australian Open 3
-27 %
Производител: Wilson Модел: T1047
През 2006 година Wilson  стана официалната марка топки на Australian Open и също така едиснтвения производител имащ статута на официална топка на два от четирите турнира от Големия Шлем. Това партньорство още веднъж потвърждава умението на Wilson да разработват първокачествени тенис топки, съоб..
Цена: 11лв. Цена: 15лв.
Тенис топки Wilson Australian Open 4
Популярен -25 %
Производител: Wilson Модел: T1130
През 2006 година Wilson  стана официалната марка топки на Australian Open и също така едиснтвения производител имащ статута на официална топка на два от четирите турнира от Големия Шлем. Това партньорство още веднъж потвърждава умението на Wilson да разработват първокачествени тенис топки, съоб..
Цена: 15лв. Цена: 20лв.
Тенис топки Wilson Championship 3
Популярен -25 %
Производител: Wilson Модел: T1001
Durawеave Technology - за повече издържливост на покритието Подходящи за всякакъв тип настилки Друго: 3 топки в херметизирана кутия..
Цена: 9лв. Цена: 12лв.
Тенис топки Wilson Championship Extra Duty Тенис топки Wilson Championship Extra Duty
Нов
Производител: Wilson Модел: WRT1100
Wilson е официалната топка на турнира Голям Шлем в САЩ, както и официалната топка на NCAA Men's Tennis подарък както за мъже, така и за жени. Подходяща за всички нива на турнири и топка за развлечение.Оптимална производителност и издръжливост на твърди кортове.  Подходящи за всякакъв тип н..
Цена: 18лв.
Тенис топки Wilson Championship Pressurless
Популярен -17 %
Производител: Wilson Модел: T1305
Топки за тенис Wilson Championship Pressurless - Топки за тенис без компресия, с покритие от висококачествена филцирана тъкан за по-дълъг живот. Подходящи за всякакъв тип настилки Друго: 3 топки в картонена кутия..
Цена: 10лв. Цена: 12лв.
Производител: Wilson Модел: T1372
Тенис топки Wilson ORANGE Game Balls - топки за тенис с ниска компресия и 75% по-нисък отскок в сравнение със стандартните тенис топки.  Подходящи за деца над 9 години и начинаещи тенисисти. 50% по-леки от стандартните топки за тенис Предназначени за второ ниво Одобрени от ITF Друго: 12 топки в..
Цена: 45лв.
Тенис топки Wilson Roland Garros ALL COURT 4 Тенис топки Wilson Roland Garros ALL COURT 4
Популярен
Производител: Wilson Модел: WRT1164
Всички тенис топки Wilson Roland Garros са предназначени за състезателни игри със специален филц, който ограничава влагата и мръсотията, за да осигури възможно най-добрата консистенция и видимост на всички видове игрища. Топките се използват официално по време на Откритото първенство на Франция, ..
Цена: 20лв.
Тенис топки Wilson Roland Garros CLAY COURT 4 Тенис топки Wilson Roland Garros CLAY COURT 4
Популярен
Производител: Wilson Модел: WRT1150
Открийте тенис топката Wilson Roland Garros Clay Court, тъй като тя е специално проектирана да бъде използвана по време на известния парижки турнир. Тази топка е снабдена с тъкан филц, за да осигури отлична издръжливост и да бъде силно устойчива на влага. Гумената сърцевина гарантира висококачест..
Цена: 20лв.
Показани 1 от 12 | 32 (3 Страници)