Навигация
Количка

Американски футбол

Производител: Wilson Модел: F1534 DAL
Топка за американски футбол NFL® с логото на Dallas Cowboys, подходяща за любителска игра и колекционери.Размер: JuniorМатериал: Многопластово гланцирано покритие..
Цена: 29лв.
Топка за американски футбол Wilson GST Composite
Популярен
Производител: Wilson Модел: wtf1780
Wilson GTS Composite е направена с висококачествена композитна кожена конструкция. Включва ACL система за връзване за по-добро сцепление и контрол.Размер: СтандартенМатериал: Композитна кожа..
Цена: 80лв.
Топка за американски футбол Wilson NCAA Hypergrip Arrow Junior Топка за американски футбол Wilson NCAA Hypergrip Arrow Junior
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: F1863
Wilson NCAA Hypergrip Arrow Junior - Топка за американски футбол, предназначена за любителска игра. Размер: JuniorМатериал: синтетична кожаБутилов плондерТехнология: Hypergrip "Wave" - за по-дбро сцепление..
Цена: 39лв.
Производител: Wilson Модел: WTF1534XBNG
Лимитирана серияТопката NFL Team Junior разполага с PU композитно покритие за постоянно сцепление и форма с двойни връзки за допълнително сцепление и издръжливост. Проектиран за възрасти от 9 и повече години, официалната топка на NFL Team може да включва логото на любимия ви отбор на панел със същот..
Цена: 40лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Dallas Cowboys
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: F1523XDAL
Гумена топка за амеркикански футбол с лого на отбора "Dallas Cowboys".Размер: JuniorМатериал: Гума, шитаДруго: Декорирана с цветовете и логото на Dallas Cowboys..
Цена: 20лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Extreme
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: F1645 Extreme Official
Топка за американски футбол Wilson NFL Extreme, произведена от изключително издържлива синтетична кожа. Проектирана за любителска игра.Размер: OfficialМатериал: Синтетична кожа..
Цена: 55лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Extreme Junior
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: F1644 Extreme JR
Топка за американски футбол Wilson NFL Extreme Junior, произведена от изключително издържлива синтетична кожа. Проектирана за любителска игра.Размер: JuniorМатериал: синтетична кожа..
Цена: 29лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Junior Green Bay Packers
Популярен В наличност
Производител: Wilson Модел: WTF1534XBGB
Топката Wilson NFL Team Junior разполага с гумено композитно покритие за постоянен захват и форма с двойни връзки за допълнително сцепление и издръжливост. Създаден за възраст от 9 и повече години, топката на NFL Team може да включва логото на любимия ви отбор.Размер: Junior..
Цена: 40лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Legend Топка за американски футбол Wilson NFL Legend
Популярен Изчерпан
Производител: Wilson Модел: WTF1729
Топка за американски футбол Wilson NFL  Legend, изобразено е официалното лого на NFL, направена е от високоефективно композитно покритие.Размер: OfficialМатериал: Синтетична кожа..
Цена: 50лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Mini Chicago Bears
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: WTF1533XBCH
Мини топка за американски футбол Wilson  NFL Mini Chicago Bears. Проектирана за любителска игра, подходящ подарък за фенове и колекционери.Размер: Mini (22.35 x 12.7 x 12.7 см.)Материал: синтетична кожа..
Цена: 20лв.
Топка за американски футбол Wilson NFL Off Throwback Топка за американски футбол Wilson NFL Off Throwback
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: wtf1758
Wilson NFL 32 Team Throwback Американският футбол идва с пълния списък на логата на американските футболни отбори, добавен за истински NFL стил. Това включва тъмна цветна топка с класически дизайн на дантела с допълнително сцепление, композитно кожено покритие с официално лого на Wilson NFL с акцент..
Цена: 60лв.
Производител: Wilson Модел: F1715
Топка за американски футбол Wilson TDS Composite. Проектирана от висококачествена композитна кожена конструкция. Топката може да се похвали със 175% допълнително сцепление и многопластова подплата, за повишена издръжливост и форма.Размер: СтандартенМатериал: Композитна кожа..
Цена: 80лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)