Навигация
Количка

Баскетбол

Баскетболни топки за зала и открито. Топки за баскетбол с различни размери от 5 до 7. 

Баскетболна топка Wilson NBA All Matte Black Баскетболна топка Wilson NBA All Matte Black
Нов
Производител: Wilson Модел: WTB1300
Всичките 30 отбора се събират на баскетболната топка Wilson NBA All Matte Black. Покажете любовта си към играта и отборите, които правят всеки сезон незабравим. Performance Cover осигурява сцепление дори и на най-грубите повърхности. Проектирана за максимална издръжливост на открито.МАТИРАН ЧЕРЕН ЦВ..
Цена: 85лв.
Производител: Wilson Модел: B9109
Баскетболна топка Wilson Dragon. Гумена топка за баскетбол, подходяща за игра на открито.Размер: 7Материал: ГумаТип: Outdoor..
Цена: 24лв.
Производител: Wilson Модел: B9124
Гумена топка за баскетбол, подходяща за игра на открито. Баскетболна топка Wilson Dragon GreenРазмер: 7Материал: ГумаТип: Outdoor..
Цена: 29лв.
Баскетболна топка Wilson Evolution Black Edition
Популярен
Производител: Wilson Модел: B0522
Баскетболна топка Wilson Evolution Black EditionМиктофибърното покритие с канали спомага за максимално сцепление. Подходяща за използване на закрито, баскетболната топка Evolution е одобрена за игра от Националната федерация на асоциациите на държавните гимназии (NFHS).Цвят: Черен-СребристоРазмер: 2..
Цена: 120лв.
Баскетболна топка Wilson FIBA 3x3
Популярен
Производител: Wilson Модел: B0533
Баскетболна топка Wilson FIBA 3x3. Баскетболната топка е перфектно проектирана с канали за по-добро захващане.Размер: FIBA Official - 28.5 "Материал: КомпозитТип: Indoor/Outdoor..
Цена: 80лв.
Баскетболна топка Wilson Fiba 3x3 replica
Популярен
Производител: Wilson Модел: wtb1033
Въз основа на официалния баскетбол FIBA 3x3, репликата предлага всички изключителни характеристики и спецификации на оригинала. Плюс това, тя се отличава с ядро, което е с по-меко усещане и подобрено сцепление, което играчите предпочитат...
Цена: 50лв.
Производител: Wilson Модел: WTB0050XB06
Баскетболна топка Wilson GameBreaker. Гумена топка за баскетбол, подходяща за игра на открито.Размер: 6Материал: ГумаТип: All Surface..
Цена: 30лв.
Производител: Wilson Модел: WTB0050XB07
Баскетболна топка Wilson GameBreaker. Гумена топка за баскетбол, подходяща за игра на открито.Размер: 7Материал: ГумаТип: All Surface..
Цена: 30лв.
Производител: Wilson Модел: X5358
Гумена топка за баскетбол с традиционен дизайн. Подходяща за игра на открито. Баскетболна топка Wilson MVP Blue 7Размер: 7Материал: ГумаТип: Outdoor..
Цена: 20лв.
Баскетболна топка Wilson MVP Traditional 7
-9 % Изчерпан
Производител: Wilson Модел: X5357
Гумена топка за баскетбол с традиционен дизайн. Подходяща за игра на открито. Баскетболна топка Wilson MVP Traditional 7Размер: 7Материал: ГумаТип: Outdoor..
Цена: 20лв. Цена: 22лв.
Баскетболна топка Wilson NBA DRV PRO STREAK BSKT BLUE/ORANGE
Изчерпан
Производител: Wilson Модел: WZ3012501XB7
Баскетболна топка Wilson NBA Pro Streak. Гумена топка за баскетбол, подходяща за игра на открито.Официалната марка топка на NBA ще ви накара да се почувствате като All-Star, където и да се окажете, независимо от ситуацията. Базираната в Чикаго марка се завръща в НБА след почти 40 години.&n..
Цена: 60лв.
Баскетболна топка Wilson NCAA All Surface
Популярен Изчерпан
Производител: Wilson Модел: B0745
Баскетболна топка Wilson NCAA All SurfaceРазмер: 7Материал: Premium Rubber CoverТип: Indoor + OutdoorБаскетболни топки..
Цена: 33лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)