Навигация
Количка

Пера за бадминтон

Перата за бадминтон са пластмасови за любители и тренировки. Другия вид са така наречените пачи пера за бадминтон. Те са с по-добри летателни показатели, но се чупят доста по-бързо.

Производител: Wilson Модел: T8920-WH
Пера за бадминтон Wilson Championship x3 - пластмасови пера за бадминтон с глава от естествен корк.Пластмасови пера с глава от естествен коркОпаковка: 3 броя пера в картонена кутияЦвят: бял..
Цена: 12лв.
Пера за бадминтон Wilson Championship x6
Популярен -25 %
Производител: Wilson Модел: T8923-YELL
Пера за бадминтон Wilson Championship x6 - пластмасови пера за бадминтон с глава от естествен корк.Пластмасови пера с глава от естествен коркОпаковка: 6 броя пера в картонена кутияЦвят: оптично жълт - за по-добра видимост при игра на закрито..
Цена: 18лв. Цена: 24лв.
Производител: Wilson Модел: T8924
Пера за бадминтон Wilson Drop Shot - пластмасови пера, предназначени за любителска игра.Пластмасови пера, глава с дунапренов пълнежОпаковка: 6 броя пера в картонена кутияЦвят: бял..
Цена: 18лв.
Производител: Yonex Модел: AS-20
Yonex Aerosensa са предпочитаните пера в международните състезания, заради тяхната безупречна стабилност при различни условия на игра. При високи температури и надмосрски височини, перото лети по-бързо. Yonex Feather Shuttlecocks са произведени с прецизност, осигуряваща нормална (правилна) скорост п..
Цена: 60лв.
Пера за бадминтон Yonex Mavis 350 Пера за бадминтон Yonex Mavis 350
Популярен
Производител: Yonex Модел: Yonex M350
Разработка базинара на времето за летене на естествените бадминтон пера, Yonex Mavis Nylon перата са специално произведени за да предоставят прецизен летеж и стабилна траектория. Например, след удар, Mavis се възстановява само за 0.020 секунди. Това е само с 0.05 секунди по-бавно от естествените пер..
Цена: 21лв.
Пера за бадминтон Yonex Mavis 350 Yellow Пера за бадминтон Yonex Mavis 350 Yellow
Популярен
Производител: Yonex Модел: Yonex M350 Yellow
Разработка базинара на времето за летене на естествените бадминтон пера, MAVIS Nylon перата са специално произведени за да предоставят прецизен летеж и стабилна траектория. Например, след удар, MAVIS се възстановява само за 0.020 секунди. Това е само с 0.05 секунди по-бавно от естествените пера Yone..
Цена: 21лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)