Навигация
Количка

За планината

Спортните часовници Suunto за туризъм и спортове на открито са ценен инструмент, който ви дава нужната информация с помоща на набор от полезни функции - висотомер, барометър, компас, GPS навигация и в комбинация с монитор на сърдечната честота (пулсомер). Часовниците са проектирани за използване в екстремни условия, особено важно за спортове като алпинизъм, скално катерене, планинско колоездене, каяк, ски, сноуборд и др.


Производител: Suunto Модел: Suunto 9 PEAK PRO ALL BLACK
Комбинация от издръжливост и външен видSuunto 9 Peak Pro ALL BLACK изцяло черен GPS часовник за много спортовеМощен GPS мултиспорт часовник с изключителна производителност. Ултратънък и здрав.Мултиспорт часовникът Suunto 9 Peak Pro GPS с пълна въглеродна компенсация предлага нов, по-бърз и..
Цена: 980лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 9 PEAK PRO FOREST GREEN
Комбинация от издръжливост и външен видSuunto 9 Peak Pro FOREST GREEN изцяло черен GPS часовник за много спортовеМощен GPS мултиспорт часовник с изключителна производителност. Ултратънък и здрав.Мултиспорт часовникът Suunto 9 Peak Pro GPS с пълна въглеродна компенсация предлага нов, по-бърз и л..
Цена: 980лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 9 PEAK PRO TITANIUM SLATE
Комбинация от издръжливост и външен видSuunto 9 Peak Pro TITANIUM SLATE изцяло черен GPS часовник за много спортовеМощен GPS мултиспорт часовник с изключителна производителност. Ултратънък и здрав.Мултиспорт часовникът Suunto 9 Peak Pro GPS с пълна въглеродна компенсация предлага нов, по-б..
Цена: 1,235лв.
Производител: Suunto Модел: SS050929000
Най-добрият часовник за измерване на ефективността по време на бягане и тренировка.Спортният часовник Suunto Race All Black е предназначен за всички, които не се страхуват от предизвикателства и искат да подобрят представянето си. Спортен GPS часовник с голям AMOLED екран, измервател на HRV, пъ..
Цена: 880лв.
Производител: Suunto Модел: SS050930000
Най-добрият часовник за измерване на ефективността по време на бягане и тренировка.Спортният часовник Suunto Race Midnight е предназначен за всички, които не се страхуват от предизвикателства и искат да подобрят представянето си. Спортен GPS часовник с голям AMOLED екран, измервател на HRV..
Цена: 880лв.
Производител: Suunto Модел: SS050933000
Suunto Race Titanium GPS Multisport часовник - AmethystНай-добрият часовник за състезания и тренировки.Някои хора избират да гледат отвън, но ние рискуваме. Suunto Race ви помага да се подготвите за състезания и да балансирате тренировка и възстановяване.Акценти на часовника Suunto Race Titaniu..
Цена: 1,079лв.
Производител: Suunto Модел: SS050932000
Suunto Race Titanium GPS Multisport часовник - CharcoalНай-добрият часовник за състезания и тренировки.Някои хора избират да гледат отвън, но ние рискуваме. Suunto Race ви помага да се подготвите за състезания и да балансирате тренировка и възстановяване.Акценти на часовника Suunto Race Titaniu..
Цена: 1,080лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 7 All Black
Комбинация от спорт и начин на живот.Часовника Suunto 7 All Black ви дава най-доброто от двата свята и е проектиран да ви помогне да извлечете максимума от времето си. Това е първият спортен часовник на Suunto, който комбинира функциите на ръчен компютър Suunto и безплатни офлайн карти за откри..
Цена: 940лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 7 Graphite Copper
Комбинация от спорт и начин на живот.Часовника Suunto 7 Graphite Copper ви дава най-доброто от двата свята и е проектиран да ви помогне да извлечете максимума от времето си. Това е първият спортен часовник на Suunto, който комбинира функциите на ръчен компютър Suunto и безплатни офлайн карти за..
Цена: 940лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 7 Sandstone Rosegold
Комбинация от спорт и начин на живот.Часовника Suunto 7 Sandstone Rosegold ви дава най-доброто от двата свята и е проектиран да ви помогне да извлечете максимума от времето си. Това е първият спортен часовник на Suunto, който комбинира функциите на ръчен компютър Suunto и безплатни офлайн карти..
Цена: 940лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 9 Baro Titanium Granite Blue
Изцяло новият Suunto 9 Baro Titanium Granite Blue е първокласен ъпгрейд на флагманския спортен часовник на марката, Suunto 9, предназначен за най-взискателните спортове и приключения на открито. Подчертаните функции включват интелигентна GPS система за оптимално управление на батерията, всеобхватни ..
Цена: 1,170лв.
Производител: Suunto Модел: Suunto 3 Fitness Copper
Красиво здравият фитнес часовник Suunto 3 Fitness CopperSuunto 3 Fitness е красив и здрав фитнес часовник с интелигентни функции, създаден за вас, които водите активен начин на живот и цените здравето си. Часовникът създава за вас личен тренировъчен план, който се адаптира към вашите фитнес ..
Цена: 450лв.
Показани 1 от 12 | 66 (6 Страници)