Навигация
Количка

Компаси

Компас Suunto A-30
Популярен
Производител: Suunto Модел: Компас Suunto A-30
Компасите от А-серията (A-10, A-20, A-30, A-40) на Suunto са компактни, изключително точни инструменти, изработени от здрав, устойчив на надраскване акрил, с ергономичен дизайн, проектирани да се побират в дланта, за оптимално лесно използване. Тези олекотени компаси разполагат фиксирана скала за ко..
Цена: 50лв.
Производител: Suunto Модел: Компас Suunto Arrow-6
Най-новият модел компас-палец Suunto Arrow-6, по-ясен и по-лесен за разчитане.Ако сте фен на спортното ориентиране и имате нужда от компас, лесен за разчитане и достатъчно стабилен, Suunto Arrow-6 е правилният избор.Компасите от серията Arrow на Suunto, са изключително леки, лесни за разчитане, с бъ..
Цена: 135лв.
Компас SUUNTO KB-14
Нов
Производител: Suunto Модел: ss020417000
KB-14/360RG, Suunto Precision Global Azimuth 0-360°Без корекция на деклинациятаРазполага с оптична настройка. Устойчивите на тежки удари и корозия алуминиеви корпуси са плоски и компактни, без изпъкнали или регулируеми части. Иглените карти са потопени в прозрачна течност с нисък вискозитет за аморт..
Цена: 316лв.
Компас Suunto MCB Black Компас Suunto MCB Black
-25 %
Производител: Suunto Модел: Компас Suunto MCB Black
Suunto MCB - ергономичен, многоцелеви компас, подходящ за работа край водни пространства (непотъващ).Системата за деклинация, с която разполагат всички компаси от серията MC на Suunto е особено полезна при работа в зони със силни магнитни отклонения. Допълнителният отвор за наблюдение, осигурява мак..
Цена: 60лв. Цена: 80лв.
Производител: Suunto Модел: Компас Suunto Tandem
Suunto TANDEM е комбиниран уред - компас и клинометър в компактен, лек и издържлив алуминиев корпус, лесен за употреба и защитен от влиянието на корозия и вода. Този висококачествен инструмент комбинира бързина и точност.Suunto TANDEM е отличен иструмент за топографи, инжинери, геолози, миньори,..
Цена: 510лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)