Навигация
Количка

SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black

SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
Нов
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black

Новият Suunto Vertical Titanium Solar Black е приключенски часовник с голям екран за експедиции на открито.​ Един от най-добрите на пазара като живот на батерията и точност, Suunto Vertical е идеалният спътник за най-високите върхове и взискателните долини. Качените интуитивни карти ви казват всичко, което трябва да знаете за пейзажа. Контурни линии, вода, пътеки и други важни ориентири са налични в три различни стила на картата. За максимална безопасност всички функции за навигация могат да се използват и в офлайн режим. Никога не се губете в проучване!


Suunto Vertical разполага с живот на батерията, който изпреварва своите конкуренти: 60 дни (Titanium Solar) проследяване на упражнения при най-точната GPS настройка. В ежедневен режим Suunto Vertical ви придружава до 60 дни без зареждане! В режим на време SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black  до 1 година.


За вашата безопасност при различни метеорологични условия той разполага с алтиметър, барометър и компас, ще поддържате пространствена представа с лекота. В екстремна среда това може да бъде критично. Алармата за буря и актуалната прогноза за времето ви помагат да се предпазите от опасност.


Какво упражнение предпочитате? С предварително зададени настройки за повече от 95 спортни режима сте готови, независимо дали сте във фитнеса или изкачвате планина. Ежедневните отчети за дейността и възстановяването ви помагат да увеличите максимално ползите. Заедно с приложението Suunto вашият часовник ви помага да останете на правилния път във вашето приключение. Ключовите характеристики на Suunto ги правят водеща марка в спортните часовници с напреднала технология. Интелигентни режими на батерията, GPS навигация, Fusedtrack, 95 спортни режима, час, 100 m водоустойчивост, барометър и функции за времето ще ви дадат повече време, точност и издръжливост като никой друг! Независимо дали става въпрос за плуване, колоездене, бягане или мултиспорт, Suunto Vertical има много спортни режими, които да пасват специално на вашата дейност. Все още имате нужда от повече? Отидете в магазина SuuntoPlus и персонализирайте часовника си още повече с приложения за катерене, тест на Купър и други! Приложението Suunto ви помага да планирате, анализирате и споделяте вашите маршрути, тренировки и данни за дейността. Можете да се свържете с над 200 партньорски приложения, като Strava, komoot и TrainingPeaks.


Здравината на Suunto Vertical е тествана според военните стандарти на САЩ. Изработен е от най-висококачествени материали (сапфирено стъкло и неръждаема стомана). Твърдостта все още може да изглежда елегантна.

Основни функции:

- Ръчно изработен във Финландия с използване на 100% възобновяема енергия

- Дълготраен и ремонтируем часовник за минимизиране на отпадъците и въздействието върху околната среда

- Размери: 49 x 49 x 13,6 мм

- Цветен сензорен дисплей

- Матричен дисплей с резолюция 280 x 280

- Нов потребителски интерфейс с по-четлив дисплей и шрифт

- Нов чипсет с по-бърз процесор

- Водоустойчивост: 100 метра (съгласно ISO 6425)

- GPS проследяване и навигация по маршрута с точки и навигационна пътека в реално време

- 4 режима на скорост на GPS запис: Най-добро, Добро, Добре, Ниско

- Двучестотна/многолентова GPS/GNSS сателитна свързаност

- Добавени са офлайн засенчени топографски карти с три типа карти (на открито/висок контраст/тъмно)

- Добавен WiFi за изтегляне на карти, по държава и регион, безплатно

- Вградено хранилище до 32 GB

- Страници за времето на устройството, включително актуална прогноза, качество на въздуха, наблюдения, предупреждения за бури

- Цифров компас с компенсация на наклона с 5° точност на компаса и 1° разделителна способност на компаса

- Всяка секунда 24×7 честота на запис на HR на китката

- Suunto FusedSpeed™ за точно темпо

- Поддръжка за над 95 спорта със състезателни и интервални режими

- Добавен специален режим за плуване/гмуркане с шнорхел за подводни приключения (10 метра дълбочина)

- Триатлон и мултиспорт режим (променете спорта в движение)

- Съвместимост със Stryd running power

- Съвместимост с измервателите на мощност Suunto Bike Sensor и BLE

- Тренировъчно натоварване с месечни суми и дневник за индивидуални обобщения на движенията в Suunto App

- Почивка и възстановяване за проследяване на месечно състезание, обучение, възстановяване, активни дни и дни за почивка в приложението Suunto

- Времето за възстановяване и тенденциите в усещането, за да следите състоянието си на възстановяване

- Открийте нови маршрути с топлинни карти и планирайте свои собствени маршрути и навигирайте

- 24/7 наблюдение на активността със стъпки и калории

- Споделете незабавно опита си в социалните си мрежи

- Следвайте приключенията на вашите приятели

- Индикатор за процент / икона на батерията

- Персонализируеми циферблати, час, дата, будилник, функция за двойно време, автоматично отчитане на времето, таймер за обратно броене, хронометър

- Автоматична LED подсветка с конфигурируема яркост и режим на подсветка

- Метрични и имперски единици

- Автоматично лятно часово време

- Кислород в кръвта

- Функция за предупреждение с вибрация

- Сензорен екран и функция за заключване на бутони (по време на тренировка)

- Режим на фенерче (чрез дисплея)

- Езици на интерфейса на часовника: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, GR, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH

- Автоматични актуализации на фърмуера

- Презареждаема литиево-йонна батерия с до 1 година живот на батерията в режим време; с 24/7 проследяване и мобилни известия до 60 дни; в тренировъчен режим с GPS до 60h - Performance (85 h), Endurance (140 h), Ultra (280 h), Tour (30 дни)

- Батерия с бързо зареждане - Зарежда се за 1 час от празна до пълна и с 10 минути зареждане получавате достатъчно батерия за 10 часа тренировка.

-Интелигентни напомняния за зареждане

- Материал на рамката: Титан клас 5

- Материал на стъклото: Сапфир кристал

- Материал на корпуса: полиамид, подсилен със стъклени влакна

- Материал на каишката: Силикон

- Ширина на каишката: 22 мм

- За размер на китката 125-175 mm (каишки за аксесоари -215 mm)

- Тегло: 74 гр.

- В кутията: Suunto Vertical Stainless изцяло черен, USB кабел, кратко ръководство, гаранционна карта


НАЙ-ДОБРИЯТ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА - Suunto Vertical не жертва точността за по-дълъг живот на батерията. Той комуникира с всичките пет основни сателитни системи чрез двойна честота – експресна лента за по-бърз и надежден сигнал. Suunto Vertical Titanium Solar разполага с живот на батерията, който изпреварва своите конкуренти: 85 часа проследяване на упражнения при най-точната GPS настройка. В ежедневен режим ви придружава дори до една година без зареждане!

КАРТИ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ - Интуитивните карти на Suunto Vertical ви казват всичко, което трябва да знаете за пейзажа. Контурни линии, вода, пътеки и други важни ориентири са налични в три различни стила на картата. За максимална безопасност всички функции за навигация могат да се използват и в офлайн режим. Никога не се губете в проучване!

БЪДЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ В ПРЕДИЗВИКАТЕЛНАТА СРЕДА - С алтиметъра, барометъра и компаса ще поддържате пространствено усещане с лекота. В взискателна среда това може да бъде спасител. Алармата за буря и актуалната прогноза за времето ви помагат да се предпазите от опасност.

КИСЛОРОД В КРЪВАТА - проверете аклиматизацията си за голяма надморска височина от нивото на кислород в кръвта

НАВИГАЦИЯ ЗАВОЯ ПО ЗАВОЙ - никога повече не поемайте грешен завой с предупреждения за навигация завой по завой. Планирайте маршрута си в настолното или мобилното приложение на kemoot и го синхронизирайте с вашия Suunto 9 Peak

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕЖИМИ НА БАТЕРИЯ – Performance, Endurance, Ultra, Tour и Custom – осигуряват от 85 часа до 30 дни време за запис с включено GPS проследяване. Когато започнете запис, ще получите приблизителна оценка колко батерия ви остава в текущия режим. Ако не е достатъчно, превключете на друг режим по всяко време. Този часовник използва интелигентни напомняния въз основа на вашата хронология на активността, за да гарантира, че сте напълно заредени за следващото си излизане. Ако часовникът забележи, че батерията ви е изтощена по време на упражнение, той автоматично ще предложи промяна на друг режим на батерията.

SUUNTO FUSEDTRACK™ ЗА ПО-ТОЧНО ПРОЛЕЖАВАНЕ И РАЗСТОЯНИЕ – При дълги преходи животът на батерията често е ограничаващият фактор за точното записване на разстояние и проследяване, тъй като GPS изразходва силно батерията. Уникалният алгоритъм FusedTrack™ на Suunto съчетава данни от GPS и сензор за движение, за да подобри точността на проследяването и разстоянието. Това ви позволява да удължите живота на батерията, като намалите мощността на GPS, без значително да компрометирате точността.

Топлинните карти на приложението Suunto показват най-добрите места за бягане, колоездене, плуване или ски. Планирайте маршрути в приложението Suunto и ги съхранявайте в часовника си за напътствия по пътя.

БЕЗЖИЧНА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СОФТУЕРА - Когато има налична актуализация и вашият часовник е свързан с приложението Suunto, актуализацията на софтуера ще бъде изтеглена на часовника автоматично. След като софтуерът бъде изтеглен на вашия часовник, часовникът ще се актуализира сам през нощта, докато нивото на батерията е поне 50%.


Характеристики на сърдечната честота:

- Сърдечен ритъм, измерен от китката (Съвместимост на колана за сърдечен ритъм с Bluetooth Smart колани)

- RR интервал със Suunto Smart Heart Rate Belt и Suunto Smart Sensor

- Пулс и удари в минута

- Записва пулса при плуване

- Графика на сърдечната честота в реално време

- Среден пулс в реално време

- Калории

- Максимален тренировъчен ефект

- Време за възстановяване

- Персонални зони на пулса

- Фитнес ниво (VO2max)


Характеристики за скорост и разстояние:

- Скорост и разстояние, базирани на каданс

- GPS скорост и разстояние

- Хроно

- Поддръжка на Foot POD с допълнителен Bluetooth Smart сензор

- Автоматични обиколки

- Ръчни обиколки

- Анализ на темпото, графиките на скоростта и следите на картата


Функции за почивка и възстановяване:

- Време за възстановяване, базирано на дейността

- Ежедневен изглед на времето за възстановяване в часовник


Характеристики на тренировъчното натоварване:

- Дневник с подробности за упражненията

- Обобщение на упражненията с подробности за обиколката

- Тренировъчно натоварване с общ сбор по спорт

- Дневник за обучение за дългосрочни прегледи


Характеристики на плуване:

- Темпо и разстояние на плуване в басейна

- Темпо и разстояние на плуване в открити води

- Записва пулса при плуване

- Време за плуване по дължина на басейна, обиколка, общо

- Честота, брой и тип плувни загребвания

- Ефективност на удара (SWOLF)

- Автоматични интервали

- Интервална таблица за обиколка


Характеристики за колоездене:

- Скорост на колоездене

- Средна скорост в реално време

- Bike POD с поддръжка на скорост/каданс с допълнителен Bluetooth Smart

- Поддръжка на измервател на мощността на велосипед с Bluetooth Smart

- Мощност на велосипеда (W), средна и максимална (със сензор за мощност) с допълнителен Bluetooth Smart

- Bike Lap и Lap Maximum Power (с допълнителен Bluetooth сензор за мощност)

- Таблица за обиколка в реално време със среден сърдечен ритъм, средна мощност и средна скорост

- Интервално насочване с мощност/скорост/пулс на часовника


Функции за бягане:

- Темпо на бягане

- Suunto FusedSpeed™

- Придържане към маршрута с точно темпо на маратона

- Захранване от китката или със сензор Stryd

- SuuntoPlus™ Ghost runner

- Калибриране на Foot POD: автоматично

- Lap table в часовника и приложението Suunto

- Средно, максимално, темпо за обиколка в реално време

- Интервално насочване с темп на бягане/пулс/разстояние на часовника


Функции за GPS проследяване и навигация:

- Сателитни системи: GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU

- Едновременни сателитни системи: 5

- Степен на GPS запис: Най-добро, Добро, Добре, Ниско

- Интелигентни режими на батерията: Performance, Endurance, Ultra, Tour, Custom

- Точка и визуална навигация по маршрута

- Нива на мащабиране в навигацията

- Автоматично мащабиране въз основа на формата на маршрута

- Навигационна пътека в реално време

- Терен на открито и сателитни карти

- Глобални топлинни карти за 20 спорта

- Планиране на маршрут с топлинни карти

- Лична библиотека с маршрути, синхронизирана за гледане

- Прилепване към маршрут

- Навигация по интересни точки (POI).

- ETA (приблизително време на пристигане)

- GPS анализ на следите

- Регистриране на следи, преглед и споделяне


Характеристики на висотомера/Altimeter:

- Барометрична надморска височина

- GPS надморска височина

- Комбинирана GPS и барометрична надморска височина (FusedAlti™)

- Надморска височина в дневен режим

- Аклиматизация към надморска височина с кислород в кръвта

- Общо изкачване/слизане при упражнение

- Вертикална скорост при упражнение

- Автоматичен алти/баро профил

- Скорост на запис на лога: 1 сек

- Резолюция: 1м

- Обхват: -500 - 9999 m


Характеристики на времето:

- Часове на изгрев/залез на слънцето

- Аларма за буря

- Налягане на морското равнище

- Автоматичен алти/баро профил

- Температура

- Диапазон на показване на температурата: -20° C до +55° C / -4° F до +130° F

- Температурна разделителна способност: 1°C/1,5°F

- Разделителна способност на налягането: 1 hPa

- Графика на надморска височина, показана в обобщението на упражненията


Характеристики на компаса:

- Цифров компас

- Пълна компенсация на наклона

- Корекция на деклинацията

- Скала на посоката: градуси/мили

- Северна индикаторна игла

- Точност на компаса: 5°

- Разделителна способност на компаса: 1°


Характеристики за свързване:

- Съвместимост със смартфони: Поддържат се най-често срещаните модели 

- Свързване (между устройства): Bluetooth

- Телефонни известия на часовника

- Медийни контроли на часовника

- Съвместим с онлайн спортни общности: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness и други

- Съвместим с приложението Suunto

- Автоматични безжични софтуерни актуализации

SUUNTO VERTICAL Titanium Solar Black
  • Състояние: Наличен
  • Модел: SS050858000
Харесвания: 0
Цена: 1,565лв.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър