Навигация
Количка

Условия за ползване

Условия за ползване

Общи условия

Всички продукти, които са изброени могат да бъдат поръчвани директно от сайта, както и по телефон или e-mail. Стоките са с начислено ДДС.

Всеки посетител на сайта може да разглежда публикуваната информация по всяко време, както и да прави поръчки на предлаганите продукти.

Всякакво копиране и/или позоваване на каквато и да било информация, съдържаща се в сайта (снимки, текстови материали, запазени марки и други) е забранено, освен в случаите, когато това е договорено в писмена форма.

Запазваме правото си да променяме цената за нестандартни пратки ако това се налага от куриерските компании, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение за тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви.

Запазваме правото си да променим обявената цена на стоките, ако това се налага от независещи от нас причини, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение за тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви.

Гаранция на стоките
Всички стоки в интернет каталога са нови. Всички стоки, без изрично упомената гаранция имат гаранционен период в рамките на един месец, който се счита от датата на получаването на стоката от куриера. При закупуването на часовник, в гаранцията от 2 години не влизат каишката и батерията. Те се третират като консуматив. Стоките с по-дълъг гаранционен срок от 30 дни са в комплект със съпътстващите ги документи.
Рекламация и връщане

Може да върнете стоката ако не отговаря на вашата поръчка. Ако е повредена или счупена при доставката от куриерската фирма. Не отговаря на посочените качества и параметри в сайта. Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт в 14 дневен срок и да го върнете. Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация и касова бележка. Нетрябва да е повреден, счупен или използван. Транспортните разходи остават за сметка на клиента. Сумата заплатена за продукта ще бъде възстановена на клиента. При възникване на спор може да се използва механизъм на алтернативно решаване на спорове чрез Комисия на защита на потребителите.

Лична информация
Предоставянето на каквато и да било лична информация от потребителите е изцяло доброволно. Личните данни не се предоставят на трета страна по какъвто и да е повод или предлог. Условия за разкриването на личната информация:
* Потребителят е дал изрично своето съгласие.
* Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица.
* Други посочени в закона случаи.
Как се поръчва?

I. През нашия уеб сайт

Стъпка 1: След като изберете желания продукт, проверете наличните размери, цвят и тн.т. (ако има такава опция) и изберете този, който желаете. Добавете в кошницата си избрания продукт чрез бутона "Добави в кошницата". Автоматично се отваря страница, на която можете да видите какви продукти сте избрали и каква е дължимата сума до момента. Ако желаете да добавите още продукти, натистнете бутона "Ще пазарувам още". Премахването на продукт от кошницата става чрез опцията "Премахни продукта", която се намира пред всеки артикул.

Стъпка 2: Когато се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които желаете да закупите, може да преминете към следващата стъпка. Тук е мястото, където трябва да въведете код за отстъпка, ако имате такъв. Натиснете бутона "Искам да платя", който ще ви отведе към страницата финализиране на поръчката.

Стъпка 3: Има две възможности за поръчване:
*Без регистрация, като "Гост". При този метод не можете да следите статуса на поръчката си.
*Като регистриран потребител. Регистрацията Ви дава възможност да поръчвате бързо и лесно, без да се налага да попълвате данни. Данните Ви се съхраняват и при всяка следваща поръчка се използват, без да е необходимо да ги въвеждате отново. След като се регистрирате, или изберете да поръчате като "Гост", преминавате към следващата стъпка.

Стъпка 4: Въведете адрес на доставка. Попълнете коректно всички полета, обозначени със * . Ако желаете да промените вече попълнените данни, натиснете бутона "Промени" срещу съответната стъпка. Ако всичко е наред, натиснете бутона "Поръчай".


II. По телефона:

Можете да се свържете с нас по телефона, за консултация относно даден продукт или за доуточняване подробности относно доставка и др.

III. Чрез e-mail:

Изпратите поръчка си директно на нашият e-mail, като оставите адрес и телефон за контакт, на който да се свържем с Вас.

Приятно пазаруване!

За нас
Седалище на фирмата. Индекс ЕООД  София ул. Кр. Паланка 34 BG103137927
Имейл: help АТ sportenmagazin.net - тел. 0888 214 066


По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото законодателство на Република България.