Навигация
Количка

Доставка


Доставката се извършва с избрана от вас фирма.

 Цената за доставка е според тарифния план на фирмата и е за сметка на клиента.Доставка:

При всяка направена към нас поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение, на посочения телефон за връзка. След потвърждение от Ваша страна, стоката се изпраща по куриер до посочения адрес.

Срок на доставка:

Срока на стандартната доставка е между 2 и 3 работни дни. Времето за доставка зависи от дестинацията до която ще пътува и особеностите на поръчаните продукти. Всички поръчки направени след 14:00 ч. се обработват на следващия ден. През почивни и празнични дни доставки не се извършват, поръчките се изпращат в първия работен ден след тях.

Цени за доставка:

Всички доставки са за сметка на клиента(получателя). Цената се определя от куриерската фирма и зависи от населеното място и сумата на доставка. Ако имате договор с куриерската фирма то тогава ди ползвате договорените условия.

Плащане:

Всички обявени цени на сайта са с включено ДДС.  Плащанията на стоки към нас са неавансови и са съобразени със Закона за защита на потребителите и Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).
Всяка пратка е придружена с касов бон и при желание от ваша страна и фактура. Заплащате дължимата сума на куриера в момента на получаване на пратката.