Навигация
Количка

Спортен Блог - Тенис на корт RSS Feed

10 ноем. Wilson обяви нова си колекция от тенис ракети Pro Staff v13
Dimitar 0 1084
Wilson надгради Pro Staff серията си до v13В CHICAGO на 14 септември 2020 г. - Wilson Sporting Goods представи новата си колекция Pro Staff v13. Колекция от високоефективни тенис ракети. Pro Staff е един от най-емблематичните франчайзи в съвременната..
01 юли Какво правят бившите тенисисти? Сабатини е парфюмер, Шарапова е производител на шоколадови бонбони.
Dimitar 0 2336
Какво правят бившите тенисисти? Сабатини е парфюмер, Шарапова е производител на шоколадови бонбони.Шпионин, хирург, полицай, писател и други необичайни професии на бившите тенис звезди.Повечето тенисисти, след като завършат професионалната си кариера..
28 февр. Тенис ракети WILSON BLADE
Dimitar 0 1405
Тенис ракети WILSON BLADEВсеки тенисист има различни предпочитания и нужди. Най-добрите тенис ракети са проектирани с функции, които позволяват надеждното им използване и прецизност в играта. Като цяло, тенисът е игра, която изисква власт, контрол и ..
24 юли Тенис на корт - Правила
Dimitar 0 5696
Тенис на корт - ПравилаГеймът започва със сервис на един от двамата тенисисти. Предварително чрез жребий се определя кой ще започне да сервира и кой от коя страна ще играе. Когато даден тенисист спечели жребия има право на избор от следните въ..
24 юли Съвети за начинаещи тенисисти
Dimitar 0 1112
8 неща, за които трябва да знаете, преди да започнете да играете тенисНе е нужно да сте професионалист, за да играете тенис и да се наслаждавате на тази игра в приятелски двубои. Тенисът може да се играе целогодишно, на закрито или на открито. Това е..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)