Тенис ракети WILSON BLADEВсеки тенисист има различни предпочитания и нужди. Най-добрите тенис ракети са проектирани с функции, които позволяват надеждното им използване и прецизност в играта.

Като цяло, тенисът е игра, която изисква власт, контрол и универсалност. Следователно, всеки играч трябва да избира ракетата, която му е лесна при маневриране и има уникално представяне.


Тенис ракета Wilson blade

Тенис ракета Wilson blade е подходяща за всеки играч, който иска да излезе на върха в играта. Тази ракета позволява игра в различни стилове, срещу всякакви опоненти и с лекота да доминира.

Тенис ракетата Wilson blade е добър избор за вас, ако цените комфорта и гъвкавостта. Тя позволява повече мощност, за онези, които търсят това.

Тенис ракетите Wilson blade са отличен избор за силни начинаещи, средни или юноши, които са готови да преминат в ниво за възрастни. На каквото и ниво да е играч, крайната цел е да има много победи.

Ако сте играч на средно ниво, тенис ракетата Wilson blade ще ви даде възможност да генерирате скорост за по-добро темпо и въртене. Това се дължи на лесното ускорение на ракетата.

Тенисистите, които коригират играта си в движение, биха харесали този модел, защото предоставя изключителен контрол.


Технически детайли на тенис ракети WILSON

Брандът Wilson създава моделите тенис ракети за играчи, които търсят вълнуващо изживяване в играта.

Тази подобрена технология се отличават с високо качество и прецизност. В съставът й участва уникален слой въглеродни влакна, който разпръсква енергията на топката при удар. Тя допринася за намаляване вибрациите и умората съответно с от 30% до 50%. Ракетата позволява на играча да изразходва по-малко енергия за стабилизиране на ръката по време на ударите.

Моделът на Wilson, Blade е проектиран и направен с тънка рамка. Това дава възможност на играчите за максимален контрол. По този начин е пригодена за дългосрочен комфорт.

Тенис ракетата Wilson blade комбинира по-голям размер на главата с по-малко теглото. Това осигурява голяма мощност, което го прави перфектен вариант за играчи, които обичат да комбинират различни стилове за изненада на противника. Наред с всичко казано до момента ракетите Wilson ви позволяват бърза реакция и отиграване на топката.


Плюсове в ракетите Wilson blade

Подобрена мощност - сила и прецизност, без да се ползва твърде много енергия;

Намалени вибрации - технологията на паралелно пробиване, дава възможност на кордата да поема вибрации. Създава се повече енергия, когато вибрациите намаляват.

Скорост - олекотената ракета дава право на бързи скорости при тичане и замахване. С тази ракета има възможност за бързо отиграване и лесно преминаване към различни удари.

Динамичен вид – в черният и зелен дизайн ракетата има приказен вид. Оцветена в блестящи материали за модерен и динамичен стил, тя е запомняща се не само за добра техниката, но и изискан дизайн.


Характеристики и предимства

Тенис ракета Wilson blade има модерна технология. Това позволява кордата да поема повече вибрации и да предават допълнителна мощност на топката. Технологията за паралелно пробиване намалява вибрациите, чрез абсорбиране на удари. Това позволило по-добър енергиен поток и повече мощност. Освен това създава по-голям комфорт по време на игра.

Композиция

Тази ракета е съставена от сплетени базалтови и графитни влакна. Плетеният базалт филтрира нежелани вибрации и заедно с пълната рамка и технологиите за захващане, осигуряват перфектно усещане. Плетените базалтови и графитни влакна, също намаляват вибрациите на ръката, което намалява мускулната умора.


Тегло

Тенис ракета Wilson blade имат сравнително леко тегло. В резултат на лекотата си са лесни за маневриране. Теглото също улеснява завъртането и топспина.


Повърхност на рамката

Повърхността на рамката е от 98 до 104 квадратни инча. Рамките са изградени с отлично гъвкаво усещане и издръжливост. Благодарение на уникалния състав (сплетен базалтови и графитни влакна) и здравината на материала, ударната повърхност е изключително надеждна.


Баланс

Тенис ракета Wilson blade 101L има баланс от 330 мм. Балансът ще помогне на играча да ускори ракетата, за да намери по-добра дължина на топката. Силата на тази тенис ракета улеснява и самите изтрили, правейки ги по-прецизни, без да се използва твърде много сила. Тенис ракета Wilson blade, неслучайно е смятана за една от най-маневрените на пазара днес.

Заключение

Тенис ракета Wilson blade се предлага в няколко разновидности, които позволяват на играча да се наслаждава на играта и да има невероятни изживявания, независимо дали е професионален или среден клас играч.