Навигация
Количка

Спортен Блог RSS Feed

10 ноем. Wilson обяви нова си колекция от тенис ракети Pro Staff v13
Dimitar 0 3246
Wilson надгради Pro Staff серията си до v13В CHICAGO на 14 септември 2020 г. - Wilson Sporting Goods представи новата си колекция Pro Staff v13. Колекция от високоефективни тенис ракети. Pro Staff е един от най-емблематичните франчайзи в съвременната..
01 юли Какво правят бившите тенисисти? Сабатини е парфюмер, Шарапова е производител на шоколадови бонбони.
Dimitar 0 5391
Какво правят бившите тенисисти? Сабатини е парфюмер, Шарапова е производител на шоколадови бонбони.Шпионин, хирург, полицай, писател и други необичайни професии на бившите тенис звезди.Повечето тенисисти, след като завършат професионалната си кариера..
28 февр. Тенис ракети WILSON BLADE
Dimitar 0 3567
Тенис ракети WILSON BLADEВсеки тенисист има различни предпочитания и нужди. Най-добрите тенис ракети са проектирани с функции, които позволяват надеждното им използване и прецизност в играта. Като цяло, тенисът е игра, която изисква власт, контрол и ..
26 окт. Преглед на Suunto 5 Multi-Sport
Dimitar 0 3997
Мулти спортните часовници като Suunto 5 непрекъснато набират скорост през последните няколко години. Предвид различните видове фитнес, с които всички сме склонни да се занимаваме седмично, лесно е да разберем защо някой би искал фитнес часовник, койт..
18 септ. Разлики между Suunto 5 и Suunto 9 Baro
Dimitar 1 4092
Основните разлики между Suunto 5 и Suunto 9 BaroSuunto 9 Baro беше обявен и пуснат в края на 2018 г. По същество това е отговорът на Suunto на Garmin Fenix 5 Plus. От другата страна на таблицата имаме Suunto 5, който по същество е по-достъпна версия ..
24 юли Тенис на корт - Правила
Dimitar 0 29122
Тенис на корт - ПравилаГеймът започва със сервис на един от двамата тенисисти. Предварително чрез жребий се определя кой ще започне да сервира и кой от коя страна ще играе. Когато даден тенисист спечели жребия има право на избор от следните въ..
24 юли Съвети за начинаещи тенисисти
Dimitar 0 2946
8 неща, за които трябва да знаете, преди да започнете да играете тенисНе е нужно да сте професионалист, за да играете тенис и да се наслаждавате на тази игра в приятелски двубои. Тенисът може да се играе целогодишно, на закрито или на открито. Това е..
02 авг. Аз съм нов в тениса и искам да играя като Роджър Федерер
Dimitar 0 2941
Това е доста по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но най-вероятно тенис ракетата ProStaff RF97 няма да ви помогне и играта ви щеше далеч от тази на Роджър Федерер. Ще изглеждате точно като Федерер и ще вдъхвате респект, но веднага след започ..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)