Навигация
Количка

Спортен Блог RSS Feed

01 Jul Какво правят бившите тенисисти? Сабатини е парфюмер, Шарапова е производител на шоколадови бонбони.
Dimitar 0 421
Какво правят бившите тенисисти? Сабатини е парфюмер, Шарапова е производител на шоколадови бонбони.Шпионин, хирург, полицай, писател и други необичайни професии на бившите тенис звезди.Повечето тенисисти, след като завършат професионалната си кариера..
28 Feb Тенис ракети WILSON BLADE
Dimitar 0 93
Тенис ракети WILSON BLADEВсеки тенисист има различни предпочитания и нужди. Най-добрите тенис ракети са проектирани с функции, които позволяват надеждното им използване и прецизност в играта. Като цяло, тенисът е игра, която изисква власт, контрол и ..
26 Oct Преглед на Suunto 5 Multi-Sport
Dimitar 0 519
Мулти спортните часовници като Suunto 5 непрекъснато набират скорост през последните няколко години. Предвид различните видове фитнес, с които всички сме склонни да се занимаваме седмично, лесно е да разберем защо някой би искал фитнес часовник, койт..
18 Sep Разлики между Suunto 5 и Suunto 9 Baro
Dimitar 1 491
Основните разлики между Suunto 5 и Suunto 9 BaroSuunto 9 Baro беше обявен и пуснат в края на 2018 г. По същество това е отговорът на Suunto на Garmin Fenix 5 Plus. От другата страна на таблицата имаме Suunto 5, който по същество е по-достъпна версия ..
24 Jul Тенис на корт - Правила
Dimitar 0 1030
Тенис на корт - ПравилаГеймът започва със сервис на един от двамата тенисисти. Предварително чрез жребий се определя кой ще започне да сервира и кой от коя страна ще играе. Когато даден тенисист спечели жребия има право на избор от следните въ..
24 Jul Съвети за начинаещи тенисисти
Dimitar 0 59
8 неща, за които трябва да знаете, преди да започнете да играете тенисНе е нужно да сте професионалист, за да играете тенис и да се наслаждавате на тази игра в приятелски двубои. Тенисът може да се играе целогодишно, на закрито или на открито. Това е..
02 Aug Аз съм нов в тениса и искам да играя като Роджър Федерер
Dimitar 0 372
Това е доста по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но най-вероятно тенис ракетата ProStaff RF97 няма да ви помогне и играта ви щеше далеч от тази на Роджър Федерер. Ще изглеждате точно като Федерер и ще вдъхвате респект, но веднага след започ..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)