Кошница
0 продукта - 0,00 лв.

Suunto M5 Black Lime

Напиши ревю

Уведоми ме при промяна на цената

Наличност: На склад

335,00 лв.
OR

За Продукта

Suunto M5 е най-модерния пулсомер от M-серията. Suunto създадоха М-Серията със лесен за употреба дизайн, за да могат мъже и жени, търсещи начини да останат активни и монивирани, да подобрят резултатите в тренировките си. Заедно със пулсомера и следенето за изгорени калории, М5 е единствения часовник от серията, който може да следи скорост и разстояние (с допълнителен POD). В добавка към личната тренировъчна програма и насоките в реално време за интензитета на натовареност, М5 прави и препоръки за дължината на възстановяващия период, както и насърчителни съвети, за да можете успешно да завършвате тренировките си.

Отличителни Функции :

• Съвместим със Suunto POD-овете за измерване на скорост и разстояние.
• Начален фитнес тест, за да се определи Вашето текущо ниво на подготовка.
• 3 уникални тренировъчни програми - фитнес, регулиране на тегло или свободна тренировка, съпроводени с подробни насочващи програми.
• Лесен за употреба с 3 бутона, голям и ясен дисплей и 9 езика на интерфейса.
• Съвети за времетраенето на почивките след тренировка.
• В комплект със Suunto Dual Comfort Heart Rate Belt.
• Ежедневни тренировъчни съвети и напътствия в реално време.

Какво прави Suunto М5 за Вас ?

► Напътстваща програма за тренировка:
Използвайте Suunto M5 като ваш личен треньор. За начало, изберете си цел - подобряващ фитнес, регулиране на тегло или свободна тренировка. След като му е зададена цел и М5 е определил вашето ниво на физическа подготовка, ще ви предложи режим за дневни тренировки, ще показва прогреса ви в реално време и ще ви показва систематизирани резултати на постигнатите от вас цели.

► Фитнес Тест:
За най-точни напътствия по време на тренировки, първо използвайте фитнес теста на Suunto М5, за да определите нивото на физическата си подготовка. Тестът обикновено отнема от 10 до 30 минути, в зависимост от скоростта ви на ходене, и може да бъде използван не само за първоначално определяне на физическото ви състояние, но и за следене на вашият прогрес и напредък от тренировките.

► Пулсомер:
М5 идва със Suunto Dual Comfort Heart Rate Belt, за да можете да следите пулса си докато тренирате. За да сте сигурни, че данните са верни, затегнете колана около гърдите си и се уверете, че червената стрелка сочи нагоре. Dual Comfort Belt е съвместим с повечето фитнес уреди и предлага безпроблемно наблюдение на пулса ви, елиминирайки проблеми със захранване, магнитни или електронни уреди и т.н.

► Статистика:
След всяка тренировка, можете да видите общи статистики за нея, както и какъв процент от зададените ви напътствия сте изпълнили, продължителност на тренировката, изгорени каолории, среден пулс и максимален пулс. Suunto М5 също така ще ви покаже и колко време ще ви отнеме за да сте възстановите и да сте готови за следващата пълноценна тренировка, в зависимост от нивото на физическата ви подготовка.

► Трансфер на информацията към Movescount.com:
Вече можете да качвате информацията за тренировките си на Movescount.com. Това е безплатна онлайн услуга, позволяваща ви да менажирате своите тренировъчни сесии, да следите прогреса си и да се свържете с други спортни ентусиасти из целия свят. Със Suunto М5 можете да сваляте и всички тренировъчни програми от Movescount.com, използвайки Movestick.

► Измерване на скорост и разстояние:
С наличието на Suunto Foot POD, GPS POD, или Bike POD можете да следите в реално време скорстта си и изминатото разстояние по време на тичане или колоездене. Suunto POD-овете комуникират безжично с вашия Suunto М5.
*Забележка: М5 не е съвместим със Suunto Cadence POD.

Каква е разликата между сериите М и Т?

За разлика от T-серията, които са насочени към професионалните атлети, М-серията е насочена към хора които участват във възстановителна гимнастика, регулация на тегло или просто тренират през свободното си време. М-серията с изчистения си дизайн и само 3 бутона за управление е идеалното решение, ако търсите напътствия за тренировъчния си процес. За напреднали атлети, които искат да подобрят постиженията си, препоръчваме часовниците от серия T.

За какво е най-добре пригоден Suunto M5?

Suunto M5 е идеален за хора, търсещи напътствия по време на техните тренировки. Тъй като М5 е единственият съвместим със Suunto POD-овете пулсомер от М серията, той е перфектен за хора, които искат да следят скорстта, изминатата дистанция ( без значение дали тичат или карат колело ) заедно с пулса и изгорените калории. В комбинация със Dual Comfort Heart Rate Belt е перфектен за тренировки както на открито така и в зала.

Сравнение: Suunto M5 е топ модела на пулсомерите от М Серията. Suunto M5 има същият пулсомер като Suunto M4, но със няколко екстри, като например - необходимото време за възстановяване след тренировка. Ако търсите нещо с повече функционалност , потърсете моделите от Т Серията на Suunto.

часовници и компаси SUUNTO

Suunto M5 Black Lime

Натиснете два пъти за да видите картинката в цял размер

Zoom Out
Zoom In

Още Картинки

  • Suunto M5 Black Lime
  • Suunto M5 Black Lime

Характеристики

Меню-базиран потребителски интерфейс
Капацитет на паметта 1 запис и общо 4 седмици история, до 80 записа могат да се съхраняват на Movescount.com
Електро-луминисцентна подсветка на дисплея
Бутон за заключване
9 езика (английски, френски, испански, италиански, немски, холандски, португалски, шведски и финландски)
Съвместим със Suunto POD-овете
Водоустойчивост: 30 м. / 100 ft.
Тегло: макс. 40 грама
Часовник: 12/24 часов, календар, 1 аларма
Захранване: батерия 3V CR2032, предупреждение за изтощена батерия
Хронометър

Всички пакети включват:
Две години международна гаранция.
Преведено ръководсрво на Български език.

Допълнителна Информация

Производител Suunto
Артикул Suunto M5 Black Lime

Тагове

Използвайте интервал за да разделите таговете. Използвайте единични кавички (') за фрази/изречения.